On quedem aquest Nadal?

Manolo Garrido
On quedem aquest Nadal?
/

A quin restaurant dinar o sopar en grup per donar la benvinguda al Nadal? On fer el sopar d’empresa, la reunió amb els amics, el dinar de Nadal amb la família? La periodista Lourdes López presenta a ‘Stock de Ràdio’ una llista de recomanacions per celebrar les festes.

Menjar bolets

Manolo Garrido
Menjar bolets
/

Voleu saber on menjar i gaudir dels millors bolets a Catalunya? Lourdes López planifica a ‘Stock de Ràdio’ el mapa gastronòmic ‘boletaire’.

Noves propostes gastronòmiques a Barcelona

Manolo Garrido
Noves propostes gastronòmiques a Barcelona
/

Preneu nota perquè Lourdes López ens presenta a ‘Stock de Ràdio’ la llista de novetats de l’oferta gastronòmica a Barcelona. Nous locals, noves propostes per gaudir de la ciutat i la bona taula.

Recomanacions gastronòmiques d’estiu

Manolo Garrido
Recomanacions gastronòmiques d'estiu
/

La nostra experta en gastronomia, Lourdes López, fa un repàs pel territori i prepara una selecció de llocs per gaudir de cuina i estiu. En parlem a ‘Stock de Ràdio’

La ‘casquería’ està de moda?

La cocina de despojos, casquería, vive una nueva éoca en las cartas de los restaurantes. ¿La casquería está de moda? ¿Por qué? Nuestra experta, la periodista Lourdes López, explica en ‘Stock de Radio‘ las principales claves de este tipo de cocina acompañada de Eduardo Marchesi y Ekaitz Sáenz de Cámara, propietarios del Rioba Restaurant, en Barcelona.

Les novetats d’Alimentària 2018

Manolo Garrido
Les novetats d'Alimentària 2018
/

La periodista gastronòmica Lourdes López ens acosta a ‘Stock de Ràdio’ les novetats més importants que es van presentar a l’edició d’Alimentària de 2018. Per la fira gastronòmica van passar 150.000 visitants i hi van participar 4.500 empreses de fins a 70 països.  

Terres de l’Ebre

Quins són els sabors, els plats, els productes, la gastronomia que millor defineixen les Terres de l’Ebre? O com la cuina defineix aquesta part del territori? A «Stock de Ràdio» parlem amb Albert Folch, adjunt a direcció del Patronat de Turisme de Terres de l’Ebre i amb la periodista digital, especialitzada en cultura i gastronomia, […]

Newsletter

Programas recientes

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad