On quedem aquest Nadal?

A quin restaurant dinar o sopar en grup per donar la benvinguda al Nadal? On fer el sopar d’empresa, la reunió amb els amics, el dinar de Nadal amb la família? La periodista Lourdes López presenta a ‘Stock de Ràdio’ una llista de recomanacions per celebrar les festes.

La ‘casquería’ està de moda?

La cocina de despojos, casquería, vive una nueva éoca en las cartas de los restaurantes. ¿La casquería está de moda? ¿Por qué? Nuestra experta, la periodista Lourdes López, explica en ‘Stock de Radio‘ las principales claves de este tipo de cocina acompañada de Eduardo Marchesi y Ekaitz Sáenz de Cámara, propietarios del Rioba Restaurant, en Barcelona.

Les novetats d’Alimentària 2018

La periodista gastronòmica Lourdes López ens acosta, a ‘Stock de Ràdio’ amb Manolo Garrido, les novetats més importants que es van presentar a l’edició d’Alimentària de 2018. Per la fira gastronòmica van passar 150.000 visitants i hi van participar 4.500 empreses de fins a 70 països.

Terres de l’Ebre

Quins són els sabors, els plats, els productes, la gastronomia que millor defineixen les Terres de l’Ebre? O com la cuina defineix aquesta part del territori? A «Stock de Ràdio» parlem amb Albert Folch, adjunt a direcció del Patronat de Turisme de Terres de l’Ebre i amb la periodista digital, especialitzada en cultura i gastronomia, […]

Newsletter

Programas recientes

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad