La Llacuna: entre la gestió i el foc

Èxit d’assistència a la xerrada que van fer, el diumenge 13 d’agost, el Carles Moral juntament amb l’Abel Galisteo, organitzada de manera conjunta per Meteollac i Gent de La Llacuna i presentada per Manolo Garrido. L’espai va quedar petit per acollir pràcticament a un centenar de persones.

Durant la primera part, vam veure quins són els efectes del canvi climàtic sobre el nostre territori i ho vam poder comprovar amb totes les dades meteorològiques històriques del municipi.

La segona part va servir per parlar sobre l’estat dels nostres boscos fruit de l’abandonament rural al llarg del temps. Unes masses forestals sense gestionar que creen un escenari perfecte pels grans incendis forestals.

És el moment d’escoltar i d’aprendre. Les anàlisis d’en Carles Moral i de l’Abel Galisteo ens obren finestres a la realitat que ens envolta i posen l’accent en la necessitat de prendre mesures per a què nosaltres, els nostres fills i els nostres nets visquin en un planeta en les millors condicions. Amb més vida i més futur.

Etiquetas: , , , , , ,