Els ‘influencers’, un nou jaciment de feina sense normativa

Què és un o una influencer? Quines són les garanties de pagament amb targeta o mòbil? Com s’està aplicant la realitat virtual a la justícia? A ‘Stock de Ràdio’ pregunten Quim Ortí i Manolo Garriido, respon a ‘StockDeRàdio’ David Figueras, director de SF Abogados

  • Què és un o una ‘influencer’?…La irrupció de twitter, facebook o instagram a internet ha permés l’aparició d’aquesta figura influent com indica la seva paraula i que marca tendències, costums i modes entre el milers i milions en molts casos dels seus seguidors.
  • L’avenç de les tecnologies pot suposar una transformació en el món de la Justícia: estem parlant de la realitat virtual, de la que ja es comença a parlar com a una eina més en les investigacions policials i judicials. Ara mateix en quin punt ens trobem de cara a aplicar la realitat virtual?
  • Internet és tot un món que no té fronteres. Per exemple, a la xarxa pots fer operacions amb tarjeta i amb el mòbil. La llei com garanteix la seguretat en aquests tipus d’operacions davant de possibles fraus o delictes?
Etiquetas: , , , , , , , , , , , , , , , , ,