Com gaudir del temps d’estiu en família

La nostra experta en criança, Mireia Mir, ens proposa a ‘Stock de Ràdio’ una crònica molt personal per gestionar i gaudir del temps que passem en família durant les vacances.

‘El meu fill gran’, ‘Ramón’...han estat presents en totes les intervencions aquesta temporada de la nostra col.laboradora i experta en temes de criança, Miriea Mir, a Stock de Ràdio. I finalment aquí el tenim, al Ramón…?

Ramón què són per a tu les vacances amb família? De vegades,’fart’ de pares i germans i ja tens ganes de tornar a classe, de tornar a la ciutat amb els amics?
-El model de vacances també ha d’influir en la dinàmica familiar. No és el mateix passar setmanes en un mateix lloc, càmping, apartament al costat de la platja o la muntanya…o fer un viatge per un país diferent al nostre?
-Independentment del que fem aquestes vacances d’estiu; a casa o fora; hi s’obre una nova situació. Tots els membres de la família passen tot el dia junts. No hi ha el parèntesi de la feina o l’institut, manen els pares per planificar el dia o consensuem les activitats?
-En el cas dels fills petits, està clar, passen el temps al costat dels pares. En el cas de fills adolescents, han de tenir temps per a ells?

Etiquetas: , , , , , ,