La intel·ligència artificial

A ‘Stock de Ràdio’ parlem amb un dels referents a Espanya de tot allò que se sap i es fa sobre intel.ligència artificial. És Ramon López de Mántaras, professor d’Investigació del Consell Superior d’Investigacions Científiques, director de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial i “Chancelor’s Distinguished Visiting Professor” de la “University of Technology Sydney.

Controlar los dispositivos eléctricos de la vivienda

Controlar toda la casa a través del teléfono móvil: esta es la propuesta de tres jóvenes investigadores que han inventado un dispositivo domótico único que permite hacer funcionar a distancia a los dispositivos eléctricos de una vivienda.

Lo cuentan en Stock de Ràdio; Raúl Barbosa, Iván Díaz y Juan Pedro Guerrero de Lilo Tech.

Com hem d’interactuar a les xarxes socials?

Twitter, Facebook o Instagram: com hem d’interactuar en cadascuna d’aquestes xarxes? com hem d’escriure o comunicar? Joan Martín, ‘managing director’ i cofundador de Marficom Comunicación, ens  facilita a Stock de Ràdio algunes recomanacions.

Les 10 tecnologies emergents, segons el MIT

Paco Maldonado, director digital de la consultoria tecnològica Fhios explica a “Stock de Ràdio” alguns exemples d’innovacions tecnològiques que trencaran amb conceptes actuals de la producció industrial, l’aprenentatge o fins i tot un fet tan bàsic i essencial per a la vida com és tenir fills.