AVAN, treballar a favor de les persones amb malalties neurològiques

Actualment hi ha reconegudes unes 2.000 malalties neurològiques. Patologies com l’ictus, l’esclerosi múltiple, la fibromiàlgia o l’Alzheimer. I ja fa 25 anys que una associació, AVAN, es dedica a l’atenció de persones afectades per aquests tipus de malalties al Vallès Occidental. En parlem a ‘Stock de Ràdio’ amb la presidenta i la directora de l’entitat, Cristina Urriza, i Lídia Gil, respectivament.

Model de governança de les grans àrees urbanes

El Congrés Internacional Metròpolis Post-Habitat III celebrat a Barcelona, que ha aplegat representants d’una trentena de conurbacions urbanes, ha analitzat el model de governança de les metròpolis i els seus reptes de futur més immediats. En parlem a ‘Stock de Ràdio’ amb Helena Miralles i Maria Peix  de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’accés a l’habitatge pels joves a les grans ciutats

Les dificultats d’accedir a un habitatge continuen sent un problema a Catalunya, especialment a les grans ciutats. Diferents col·lectius estan proposant alternatives i solucions per fer front a aquesta situació. És el cas de la cooperativa Sostre Cívic. A ‘Stock de Ràdio’ conversem amb una integrant del seu l’equip tècnic, Helena Trias.

La ‘casquería’ està de moda?

La cuina de menuts viu una nova ressorgida a les cartes del restaurants. La ‘casquería’ està de moda? Per què? La nostra experta, la periodista Lourdes López, explica a ‘Stock de Ràdio’ les principals claus d’aquesta cuina acompanyada d’Eduardo Marchesi i Ekaitz Sáenz de Cámara, propietaris del Rioba Restaurant, a Barcelona.